تغذیه
مسئول واحد:
اهم شرح وظایف واحد تغذیه بیمارستان:
1. ارائه خدمات غذایی مناسب و مراقبت تغذیه ای در بیمارستان به منظور كاهش مدت اقامت بیماران در بیمارستان
2. مشــاوره بیماران بســتری در بخش و ســرپایی در كلینیك تغذیه و تنظیم برنامه ویژه غذایی جهت بیماران
مقررات و فرآیند خدمت رسانی به بیمار:
1. ارزیابی اولیه بیماران بزرگسـال (با اسـتفاده از فرم های ارزیابی اولیه تغذیه ای که توسـط پرسـتارانجام می گردد.)
2. نتیجه ارزیابی اولیه تغذیه ای، باید وضعیت بیمار را از لحاظ نیاز به ارجاع به مشاور تغذیه و دریافت مشاوره مشخص كند.
3. به كلیه بیماران جهت انتخاب نوع غذا و مایعات مصــرفی در طول مدت بســتری در بیمارســتان، باید منوی غذایی با حداقل دو گزینه انتخابی به ازای هر وعده داده شــده و حق انتخاب غذا با رعایت رژیم غذایی تعیین شده توسط مشاور تغذیه برای بیمار محفوظ باشد.
4. نوع و مقدار غذای مورد نیاز بیمارانی كه رژیم غذایی درمانی دارند، مطابق با رژیم تنظیم شده توسط مشاور تغذیه است و در صورت تمایل بیمار به تغییر نوع یا مقدار غذا، باید هماهنگی لازم توسط پرستار با كارشناس تغذیه صورت گیرد.
5. مشاور تغذیه، در مورد تداخل غذا با داروهای مصرفی، باید اطلاعات تغذیه ای و آموزشهای لازم را همراه با رژیم غذایی ویژه به بیمارانی كه مشاوره تغذیه دریافت كرده اند؛ در حین بستری و زمان ترخیص، ارائه دهد.
6. در مواردی كه سینی غذای بیمار در آشپزخانه تهیه می شود، باید مشخصات لازم مطابق دستورالعمل شناسایی بیمار بعلاوه نام رژیم غذایی، روی بسته بندی غذا چسبانده شود.
شماره تماس مستقیم:
از طريق تماس با خطوط تلفن مستقيم بیمارستان