دوره آموزشی مدیریت زمان، رهبری و موفقیت سازمانی با رویکرد اعتباربخشی در سالن اجتماعات بیمارستان فوق تخصصی عدل برگزار گردید.

• خانه
  • -
  • کلینیک
  • -

این دوره آموزشی با حضور جمعی از پرسنل بیمارستان و سخنرانی خانم دکتر مونا حسینی برگزار شد.

در این دوره آموزشی زیرساخت های مهم در پیاده سازی استانداردهای اعتبار بخشی، تکنیک های مدیریت زمان و افزایش بهره‏ وری در زندگی شخصی و کاری مورد بحث و آموزش قرار گرفت.
در این جلسه آموزشی ریاست محترم بیمارستان آقای دکتر رضا سعیدی تعهد کاری و وظیفه شناس بودن را مهم برشمردند و بیان داشتند رویکرد باید سلامت محور باشد و حتی با برون سپاری بخشی از خدمات سلامت، میتواند پیگیری شود. تمام تلاش ما در جهت تحقق ارتقای سلامت مردم است. نوآوری در خدمات و تعهد کاری از عوامل موفقیت و پیشرفت است.

منبع: روابط عمومی بیمارستان

ارسال دیدگاه