مجوز راه اندازی بانک خون در بیمارستان فوق تخصصی عدل صادر شد.

• خانه
  • کلینیک
 مجوز راه اندازی بانک خون در بیمارستان فوق تخصصی عدل صادر شد.

بیمارستان فوق تخصصی عدل پس از تکمیل تجهیزات و مستندات مورد نیاز و برگزاری دوره های آموزشی و آزمون برای پرسنل، مجوز راه اندازی بانک خون را دریافت نمود.

بانک خون به عنوان یکی از حلقه های کلیدی طب انتقال خون و نظام مراقبت از خون از جایگاهی ویژه برخوردار است بانک خون مکانی است که در آن انواع گوناگون گروه‌های خونی فراورده های خونی اهدا شده را ذخیره کرده‌اند تا هرگاه بیماری به خون نیاز پیدا کرد، بی‌درنگ از آن برای برگرداندن سلامتی بیمار استفاده کنند. خون و فراورده های خونی از سازمان انتقال خون به بانک خون بیمارستان منتقل می شود. تجهیزات بانک خون بیمارستان شامل یخچال برای نگهداری کیسه‏ های خون و فریزر برای فراورده های خون FFP و Cryo و روتاتور پلاکت برای نگهداری پلاکت رندوم و پلاکت آفریزس است. بانک خون بیمارستان در طبقه هم کف واقع شده است.

ارسال دیدگاه