نظرات تعدادی از مراجعین بیمارستان فوق تخصصی عدل

• خانه
  • کلینیک
 نظرات تعدادی از مراجعین بیمارستان فوق تخصصی عدل

سلام. لطفا خودتان را معرفی نموده و علت انتخاب این بیمارستان را بفرمایید؟

لعیا اطمینان، 32 ساله هستم . که 6 روز در اینجا بستری شدم.

بستری من در این بیمارستان خواست خدا بود، با هموگلوبین 5 دو روز در بیمارستان دیگری بستری شدم  اما بهبودی حاصل نشد. بعد ترخیص پشت چشمم تورم داشت و برای یافتن علت به کلینیک تخصصی چشم پزشکی مراجعه کردم و آنها تورم پشت پلک را مشکل مغزی اعلام نمودند. دوست عزیزی مرا به دکتر امجدی معرفی نمودند. پس از ویزیت اولیه متوجه شدند که فشار مغز بالاست و  MRI اورژانسی انجام شد ایشان جهت ادامه درمان این بیمارستان فوق تخصصی را پیشنهاد نمودند، که با تشخیص پزشکان بیمارستان عدل، در بخش ccu بستری شدم و اکنون اوضاع جسم­انیم رو به بهبودی است، و در خدمت شما هستم.

نحوه برخورد پرسنل کادر درمانی و پذیرش چگونه بود؟

من مدیر مجموعه بزرگی هستم اما به نظرم سرمایه اصلی هر مجموعه ای نه امکانات، بلکه  منابع انسانی آن است. من برای تشخیص و  برطرف شدن بیماری ­ام  بیمارستان­های دیگری رفته بودم  اما اقدامات درمانی مناسبی صورت نگرفت و اکنون با مراجعه به این بیمارستان اوضاع روحی و جسمی ام عالی است.

از کلیه پرسنل بیمارستان عدل به ویژه پرسنل و کادر درمانی اورژانس و ccu بیمارستان فوق تخصصی عدل که فرشتگان الهی برای برگرداندن سلامتی هستند سپاسگزارم. همه عالی بودند. برای همه کارکنان بیمارستان آرزوی تندرستی و سلامتی دارم.

خدمات رفاهی، تغذیه، نظافت، تجهیزات چگونه بود؟ آیا نظر خاصی درمورد بیمارستان دارید؟

همه چی فوق العاده خوب بود، نحوه برخورد عالی بود طوری که حس می­کردم همه مثل خانواده ام در کنارم هستند. اینجا خیلی شیک و منظم و تمیز و دارای تجهیزات به روز است. از ریاست بیمارستان جناب آقای دکتر سعیدی بابت این بیمارستان مجهز و خوب سپاسگزارم. برای همه آرزوی سلامتی و تندرستی دارم.

لطفا خودتان را معرفی بفرمایید؟ و چه عاملی سبب انتخاب این بیمارستان شد؟

من نسیم رمضانی هستم، در بیمارستان آرمان زایمانم را انجام دادم.  پسرم دچار مشکل عفونت خون شده بود. بدلیل تجهیزاتی که اینجا داشت پرسنل بیمارستان آرمان اینجا را پیشنهاد دادند.

برخورد پرسنل و کادر درمان با شما چگونه بود؟

فوق العاده دلسوز و عالی هستند.

نظرتان درباره خدمات رفاهی، نظافت، تجهیزات این بیمارستان چیست؟

همه موارد عالی است.

به گفته پزشک معالج این نوزاد با سن حاملگی 37 هفته و تشخیص sepsis  در بخش NICU پذیرش و تحت درمان قرار گرفتند.

روابط عمومی بیمارستان

ارسال دیدگاه