ویرایش

درباره ما

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز

با ما تماس بگیرید

دکتر رضا سعیدی ریاست بیمارستان فوق تخصصی عدل در مراسم آیین افتتاح بیمارستان عدل در 22 فروردین 1400 از ساخت این پروژه درمانی در طول 4.5 سال خبر دادند، این در حالی است که محدوده ساخت یک بیمارستان در کشور 7 تا 22 سال و میانگین ساخت 11.5 سال است. آغاز پروژه از سال 1395 و افتتاح آن در سال 1400 بوده است.